Trending: Radmilo doet hilarisch dansje in Expeditie Robinson

Trending: Radmilo doet hilarisch dansje in Expeditie Robinson

Trending: <em>Radmilo</em> doet hilarisch dansje in <em>Expeditie Robinson</em> Gisteren zagen we weer een aflevering van Expeditie Robinson en veel kijkers vinden het dansje van deelnemer Radmilo Soda erg vermakelijk. Radmilo, vooral bekend geworden door zijn deelname als afvalcoach in het programma Obese, deelt zelf de swingende beelden op zijn Instagram. Zie de video hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Radmilo Soda (@radmilosoda) Is er al een gifje van Radmilo? ?#ExpeditieRobinson— Saskia (@saskiavader) October 15, 2023 Een gifje van zijn dansje zou het helemaal afmaken! #radmilo #expeditierobinson— Martine van de Velde (@Typotini) October 15, 2023 / Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijkers ergeren zich aan Maxim Froger in Expeditie Robinson: "Dom en schijnheilig" Bekijk deze video » Zondag in Expeditie Robinson: Geeft de vermagerde Armand Rosbak op? Bekijk deze video »
Maandag 16 oktober 2023 om 10:57

Gisteren zagen we weer een aflevering van Expeditie Robinson en veel kijkers vinden het dansje van deelnemer Radmilo Soda erg vermakelijk. Radmilo, vooral bekend geworden door zijn deelname als afvalcoach in het programma Obese, deelt zelf de swingende beelden op zijn Instagram. Zie de video hieronder.

Lees verder onder de video.

/

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's