Zondag in Expeditie Robinson: Geeft de vermagerde Armand Rosbak op?

Zondag in Expeditie Robinson: Geeft de vermagerde Armand Rosbak op?

Zondag in <em>Expeditie Robinson</em>: Geeft de vermagerde Armand Rosbak op? Eilandbewoner Armand Rosbak heeft het zwaar, dat zien we in de nieuwe aflevering die vanavond wordt uitgezonden op RTL 4. De zender deelt op Instagram beelden van een zwakke 'uitgemergelde' Armand. Een van de kijkers 'voelt een exit aankomen', schrijft ze onder het fragment. Mede-kandidaat Iris Enthoven ziet dat de acteur echt aan het einde van zijn latijn is. Bekijk de beelden hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijkers ergeren zich aan Maxim Froger in Expeditie Robinson: "Dom en schijnheilig" Bekijk deze video » BN'ers reageren op moorddreiging Tim Hofman: "Hij maakt vijanden" (video) Bekijk deze video »
Zondag 15 oktober 2023 om 10:50

Eilandbewoner Armand Rosbak heeft het zwaar, dat zien we in de nieuwe aflevering die vanavond wordt uitgezonden op RTL 4. De zender deelt op Instagram beelden van een zwakke 'uitgemergelde' Armand. Een van de kijkers 'voelt een exit aankomen', schrijft ze onder het fragment. Mede-kandidaat Iris Enthoven ziet dat de acteur echt aan het einde van zijn latijn is. Bekijk de beelden hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's