Gordon wordt acteur: "Nog meer aanbiedingen gehad voor filmwerk" (video)

Gordon wordt acteur: "Nog meer aanbiedingen gehad voor filmwerk" (video)

<em>Gordon</em> wordt acteur: &quot;Nog meer aanbiedingen gehad voor filmwerk&quot; (video) Gordon heeft een rol te pakken in de Nederlandse komische film Yamas. Aan Shownieuws laat hij zich uit over zijn rol. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. "Nog meer aanbiedingen voor filmwerk"Gordon bevestigt: "Het klopt inderdaad dat ik mijn eerste filmrol te pakken heb. Het is niet zo'n hele grote rol, maar wel een hele leuke." Gordon laat ook weten dat hij een onwijs leuke tegenspeler heeft: "Ik speel onder andere met Sam Kroon, die speelt dan mijn zoon en ik ben zijn papa." Hij vervolgt: "Dat is echt heel leuk". Daarnaast vertelt Gordon dat hij nog meer aanbiedingen heeft gehad voor filmwerk. Gordon neemt zijn carrièreswitch zelfs zo serieus dat hij zelf ook een leuk script heeft geschreven. "Dus ja, een beetje acteren. Ook leuk toch?" De film gaat over vier tieners tijdens hun vakantie in Chersonissos. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Gordon is weer terug!? Gaat hij een filmster worden? Bekijk deze video » Gordon speelt voor het eerst vader in nieuwe film 'Yamas!' (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Film :
Maandag 16 oktober 2023 om 11:26

Gordon heeft een rol te pakken in de Nederlandse komische film Yamas. Aan Shownieuws laat hij zich uit over zijn rol. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

"Nog meer aanbiedingen voor filmwerk"
Gordon bevestigt: "Het klopt inderdaad dat ik mijn eerste filmrol te pakken heb. Het is niet zo'n hele grote rol, maar wel een hele leuke." Gordon laat ook weten dat hij een onwijs leuke tegenspeler heeft: "Ik speel onder andere met Sam Kroon, die speelt dan mijn zoon en ik ben zijn papa." Hij vervolgt: "Dat is echt heel leuk". Daarnaast vertelt Gordon dat hij nog meer aanbiedingen heeft gehad voor filmwerk. Gordon neemt zijn carrièreswitch zelfs zo serieus dat hij zelf ook een leuk script heeft geschreven. "Dus ja, een beetje acteren. Ook leuk toch?" De film gaat over vier tieners tijdens hun vakantie in Chersonissos.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's