Van onschatbare waarde: expert Bianca vertelt boeiende verhalen achter eigen objecten

Van onschatbare waarde: expert Bianca vertelt boeiende verhalen achter eigen objecten

<em>Van onschatbare waarde</em>: expert Bianca vertelt boeiende verhalen achter eigen objecten In Van onschatbare waarde is Bianca een van de experts, en wat veel mensen niet weten is dat zij voor het programma hun kamer mochten inrichten met hun eigen objecten. Bianca heeft een aantal bijzondere items in de kamer staan, waaronder een kunstwerk van een stier, klokken en een Chinese vaas. Ze vertelt de boeiende verhalen achter deze objecten en hoopt zo anderen te enthousiasmeren voor antiek. Bekijk de beelden van Van onschatbare waarde hieronder. Van onschatbare waarde is elke dinsdag rond 21.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Maandag in Van onschatbare waarde: wat levert bijzondere Rietveldstoel op? Bekijk deze video » Zien: Van onschatbare waarde op 26 september terug op NPO 1 met twee (!) nieuwe experts Bekijk deze video » Nieuw seizoen Van onschatbare waarde start dinsdag: bekijk de promo vol bloopers Bekijk deze video »
Monday 16 October 2023 om 15:42

In Van onschatbare waarde is Bianca een van de experts, en wat veel mensen niet weten is dat zij voor het programma hun kamer mochten inrichten met hun eigen objecten. Bianca heeft een aantal bijzondere items in de kamer staan, waaronder een kunstwerk van een stier, klokken en een Chinese vaas. Ze vertelt de boeiende verhalen achter deze objecten en hoopt zo anderen te enthousiasmeren voor antiek.

Bekijk de beelden van Van onschatbare waarde hieronder.

Van onschatbare waarde is elke dinsdag rond 21.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's