Oogappels: Hansje gaat liever dood dan met haar vader mee op vakantie

Oogappels: Hansje gaat liever dood dan met haar vader mee op vakantie

<em>Oogappels</em>: Hansje gaat liever dood dan met haar vader mee op vakantie Zien: Oogappels wint Gouden Televizier Ring 2023 (video) In Oogappels is een bijzonder, voor veel ouders herkenbaar, gesprek te zien tussen Tim en zijn puberdochter Hansje. Hij probeert haar te stimuleren wat te gaan doen in de vakantie, en oppert dat ze mee mag met hem en Dina. Maar daar heeft Hansje overduidelijk geen zin in. "Ik ga liever gewoon dood." Tim kan deze opmerking niet waarderen en het gesprek loopt behoorlijk uit de hand… Bekijk de beelden van Oogappels hieronder. Het vijfde seizoen van Oogappels is elke woensdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Oogappels: verhaal Erik en zijn dementerende vader maakt enorm veel indruk Bekijk deze video » Merel in Oogappels over moeder worden: ‘Roze wolk is een lulverhaal’ Bekijk deze video » Cast Oogappels in extase na winnen Televizier-Ring: 'We gaan heel braaf naar bed!' Bekijk deze video »

Zien: Oogappels wint Gouden Televizier Ring 2023 (video)

In Oogappels is een bijzonder, voor veel ouders herkenbaar, gesprek te zien tussen Tim en zijn puberdochter Hansje. Hij probeert haar te stimuleren wat te gaan doen in de vakantie, en oppert dat ze mee mag met hem en Dina. Maar daar heeft Hansje overduidelijk geen zin in. "Ik ga liever gewoon dood." Tim kan deze opmerking niet waarderen en het gesprek loopt behoorlijk uit de hand…

Bekijk de beelden van Oogappels hieronder.

Het vijfde seizoen van Oogappels is elke woensdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's