Dries Roelvink openhartig over Dave in afkickkliniek: "Ik hoorde het meteen aan z'n stem"

Dries Roelvink openhartig over Dave in afkickkliniek: "Ik hoorde het meteen aan z'n stem"

Dries Roelvink <em>openhartig</em> over Dave in afkickkliniek: &quot;Ik hoorde het meteen aan z'n stem&quot; Frank Dane spreekt Dries Roelvink over Dave Roelvink, die momenteel in een afkickkliniek zit. In de Videoland-serie De Roelvinkjes zien we in de laatste aflevering dat het niet goed gaat met Dave en hij dus naar een kliniek moet. Op maandag 16 oktober vertelt Dries bij Radio 538 dat Dave er ontzettend goed uit ziet, toch moet hij nog wat langer blijven. De reden weet Dries niet. HartslagOok vertelt Dries over het moment waarop hij hoorde dat het niet goed ging met zijn zoon: "Ik hoorde het meteen aan zijn stem. Dan gaat het dus helemaal mis, en zijn hartslag gaat omhoog." Bekijk hierboven het Radio 538-fragment met Dries over Dave. Bekijk ook Honoria Roelvink over afkickpoging Dave: 'Zo erg voor hem, het is zo'n lieve jongen' (video) Bekijk deze video » Zo gaat het nu met Dave Roelvink na opname in afkickkliniek Zuid-Afrika: 'Hij zag er goed uit' Bekijk deze video »
TV :
Dries Roelvink openhartig over Dave in afkickkliniek: "Ik hoorde het meteen aan z'n stem"
Dinsdag 17 oktober 2023 om 12:51

Frank Dane spreekt Dries Roelvink over Dave Roelvink, die momenteel in een afkickkliniek zit. In de Videoland-serie De Roelvinkjes zien we in de laatste aflevering dat het niet goed gaat met Dave en hij dus naar een kliniek moet. Op maandag 16 oktober vertelt Dries bij Radio 538 dat Dave er ontzettend goed uit ziet, toch moet hij nog wat langer blijven. De reden weet Dries niet.

Hartslag
Ook vertelt Dries over het moment waarop hij hoorde dat het niet goed ging met zijn zoon: "Ik hoorde het meteen aan zijn stem. Dan gaat het dus helemaal mis, en zijn hartslag gaat omhoog."

Bekijk hierboven het Radio 538-fragment met Dries over Dave.

Actuele video's

Meer actuele video's