Johan Derksen: 'Het volk vindt dit raar gedrag van koning Willem-Alexander'

Johan Derksen: 'Het volk vindt dit raar gedrag van koning Willem-Alexander'

Woensdag 18 oktober 2023 om 08:42

Johan Derksen vindt het niet gek dat een aantal partijen, waaronder nu ook GroenLinks/PvdA, tegen de monarchie is: 'Nu krijgt de koning weer de subsidie van dat bos en als hij het bos sluit om zelf met een paar vrienden te gaan jagen dan vindt het volk dat raar. Dan denkt het volk: dat is onze koning niet. En zo doet hij ieder jaar een paar van die oerstomme dingen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 17 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Het volk vindt dit raar gedrag van koning <em>Willem-Alexander</em>' Johan Derksen vindt het niet gek dat een aantal partijen, waaronder nu ook GroenLinks/PvdA, tegen de monarchie is: 'Nu krijgt de koning weer de subsidie van dat bos en als hij het bos sluit om zelf met een paar vrienden te gaan jagen dan vindt het volk dat raar. Dan denkt het volk: dat is onze koning niet. En zo doet hij ieder jaar een paar van die oerstomme dingen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 17 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's