Zien: Ajax Vrouwen verslaan Zürich Frauen en plaatsen zich voor groepsfase Champions League

Zien: Ajax Vrouwen verslaan Zürich Frauen en plaatsen zich voor groepsfase Champions League

Zien: <em>Ajax Vrouwen</em> verslaan <em>Zürich Frauen</em> en plaatsen zich voor groepsfase <em>Champions League</em> Op woensdagavond hebben de Ajax Vrouwen zich voor het eerst in de geschiedenis gekwalificeerd voor de groepsfase van de Champions League. Na een eerdere overwinning van 0-6 in Zwitserland tegen FC Zürich Frauen, behaalden ze ook thuis een probleemloze 2-0 overwinning. Tekst gaat verder onder de video. That’s number one! #UWCL #AJAZUR https://t.co/D6qgRkjdSM pic.twitter.com/ujlkzhJdh3— Ajax Vrouwen (@AjaxVrouwen) October 18, 2023 And that makes two! ☺️#UWCL #AJAZUR https://t.co/46qDyXrU4Q pic.twitter.com/8gDwsIB7PB— Ajax Vrouwen (@AjaxVrouwen) October 18, 2023 FC Twente komt tekortAlleen Ajax is erin geslaagd om zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League voor vrouwen. FC Twente was ook dichtbij, maar in de Grolsch Veste ging het mis tegen het Zweedse BK Häcken. Twente kwam op voorsprong, maar gaf binnen vier minuten twee doelpunten weg, wat resulteerde in een 1-2 nederlaag. Bekijk de fragmenten van Ajax Vrouwen hierboven. Bekijk ook Samenvatting Ajax Vrouwen - Feyenoord Vrouwen in De Kuip (Eredivisie Vrouwen) Bekijk deze video » Samenvatting FC Twente Vrouwen - Ajax Vrouwen (Super Cup) Bekijk deze video »
Voetbal :
Woensdag 18 oktober 2023 om 21:40

Op woensdagavond hebben de Ajax Vrouwen zich voor het eerst in de geschiedenis gekwalificeerd voor de groepsfase van de Champions League. Na een eerdere overwinning van 0-6 in Zwitserland tegen FC Zürich Frauen, behaalden ze ook thuis een probleemloze 2-0 overwinning.

Tekst gaat verder onder de video.

FC Twente komt tekort
Alleen Ajax is erin geslaagd om zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League voor vrouwen. FC Twente was ook dichtbij, maar in de Grolsch Veste ging het mis tegen het Zweedse BK Häcken. Twente kwam op voorsprong, maar gaf binnen vier minuten twee doelpunten weg, wat resulteerde in een 1-2 nederlaag.

Bekijk de fragmenten van Ajax Vrouwen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's