Wilfred Genee vist naar liefdesproblemen bij Raymond Mens en Merel Ek: 'Geen relatiebreuk?'

Wilfred Genee vist naar liefdesproblemen bij Raymond Mens en Merel Ek: 'Geen relatiebreuk?'

Wilfred Genee vist naar liefdesproblemen bij <em>Raymond Mens en Merel Ek</em>: 'Geen relatiebreuk?' In De Wandelgangen wordt na afloop van Vandaag Inside altijd van alles en nog wat besproken. Nadat Raymond Mens en Merel Ek wat veren in elkaars achterste hebben gestoken, begint Raymond over hoe hij weleens ruzie krijgt met zijn vriend als hij na de opnames thuiskomt en per ongeluk zijn geliefde wakker maakt. “Gaat het verder ok? Ik maak me een beetje zorgen”, aldus Wilfred Genee. “Binnenkort geen relatiebreuk?” Ook wil hij van Merel weten of het nog goed gaat met haar in de liefde. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het debat van Nederland wordt gepresenteerd door Wilfred Genee: 'Arme politici' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » André van Duin 'onthult': 'Ik ben fan van Vandaag Inside' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Het volk vindt dit raar gedrag van koning Willem-Alexander' Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag 19 oktober 2023 om 11:48

In De Wandelgangen wordt na afloop van Vandaag Inside altijd van alles en nog wat besproken. Nadat Raymond Mens en Merel Ek wat veren in elkaars achterste hebben gestoken, begint Raymond over hoe hij weleens ruzie krijgt met zijn vriend als hij na de opnames thuiskomt en per ongeluk zijn geliefde wakker maakt. “Gaat het verder ok? Ik maak me een beetje zorgen”, aldus Wilfred Genee. “Binnenkort geen relatiebreuk?” Ook wil hij van Merel weten of het nog goed gaat met haar in de liefde.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's