Kiki in Lang Leve De Liefde: 'Oh Johan, ik heb zo'n zin in jou'

Kiki in Lang Leve De Liefde: 'Oh Johan, ik heb zo'n zin in jou'

Donderdag 19 oktober 2023 om 10:30

Johan Vlemmix en Kiki proberen in Lang Leve de Liefde een app uit met opdrachten en vragen. Kiki krijgt een opdracht die zij zo goed uitvoert dat Johan er verlegen van lijkt te worden. "Oh Johan, ik heb zo'n zin in jou", aldus een 'serieuze' Kiki...

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder

Kiki in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Oh Johan, ik heb zo'n zin in jou' Johan Vlemmix en Kiki proberen in Lang Leve de Liefde een app uit met opdrachten en vragen. Kiki krijgt een opdracht die zij zo goed uitvoert dat Johan er verlegen van lijkt te worden. "Oh Johan, ik heb zo'n zin in jou", aldus een 'serieuze' Kiki... Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: is Joey grappig genoeg op Chayenne in te pakken? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je doet ongeïnteresseerd, leg die telefoon weg!' Bekijk deze video » Rammelen Yaels eierstokken al vraagt Lennard in Lang Leve de Liefde? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's