Zien: Dries en Dave Roelvink samen in de sportschool na afkickperiode in Zuid-Afrika

Zien: Dries en Dave Roelvink samen in de sportschool na afkickperiode in Zuid-Afrika

Donderdag 19 oktober 2023 om 15:50

Na zes intensieve weken in Zuid-Afrika om zijn drank- en drugsverslaving te overwinnen, is Dave Roelvink weer terug in Nederland. Op sociale media laten vader en zoon weten alweer volop aan het sporten te zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Dries en Dave Roelvink</em> samen in de sportschool na <em>afkickperiode</em> in <em>Zuid-Afrika</em> Na zes intensieve weken in Zuid-Afrika om zijn drank- en drugsverslaving te overwinnen, is Dave Roelvink weer terug in Nederland. Op sociale media laten vader en zoon weten alweer volop aan het sporten te zijn. Tekst gaat verder onder de video. Afkickkliniek Zuid-AfrikaDave Roelvink verbleef de afgelopen weken in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, zoals onlangs door zijn vader Dries werd onthuld. Dit is niet de eerste keer dat Dave met een drank- en drugsverslaving te maken had; enkele jaren geleden richtte hij samen met anderen, waaronder Najib Amhali, die ook worstelde met verslavingen, een afkickkliniek op in Abcoude. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zo gaat het nu met Dave Roelvink na opname in afkickkliniek Zuid-Afrika: 'Hij zag er goed uit' Bekijk deze video » Dries Roelvink openhartig over Dave in afkickkliniek: "Ik hoorde het meteen aan z'n stem" Bekijk deze video »
Entertainment :

Afkickkliniek Zuid-Afrika
Dave Roelvink verbleef de afgelopen weken in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, zoals onlangs door zijn vader Dries werd onthuld. Dit is niet de eerste keer dat Dave met een drank- en drugsverslaving te maken had; enkele jaren geleden richtte hij samen met anderen, waaronder Najib Amhali, die ook worstelde met verslavingen, een afkickkliniek op in Abcoude.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's