ZIEN: Rijk Hofman grapt om de moorddreiging op broer Tim Hofman

ZIEN: Rijk Hofman grapt om de moorddreiging op broer Tim Hofman

Dinsdag 10 oktober 2023 om 09:30

Rijk Hofman krijgt veel gemengde reacties na een 'grap' op social media. De podcastmaker reageerde maandag met 'humor' op de moordpoging op zijn broer Tim. Velen zien de humor niet van de grap. Lees de reacties onder Rijks grap hieronder:

Vuurwapen
Maandag werd bekend dat een gewapende man vorige maand Tim Hofman wilde doden. De verdachte was met een vuurwapen en mes het BNNVARA-gebouw in Hilversum binnengelopen.

Lees verder onder de advertentie.

Lees hier wat Nederland vindt van de moorddreiging op Tim Hofman: "Onmogelijk mens, maar hoeft niet dood"

"Lekkere broer ben jij"
Er komen ontzettend veel lieve woorden binnen onder Tims Instagrampost (zie hieronder). Tims broertje laat ook een bericht achter: "Geef dan ook eens gewoon mn kleding terug." De grap zorgt voor verdeelde reacties. Een groepje volgers vindt het absoluut niet kunnen. "Lekkere broer ben jij", schrijft iemand. Anderen vinden juist dat Rijk dit als broer gewoon mag zeggen en vinden het hilarisch: "Goud" en "Geniaal!" schrijven mensen bijvoorbeeld. "Grappen die alleen broers kunnen maken op dit soort momenten", reageert iemand.

Alle reacties zijn te lezen onder Tim's Instagrampost (zie hieronder).

iemand.

ZIEN: <em>Rijk Hofman</em> grapt om de moorddreiging op broer <em>Tim Hofman</em> Rijk Hofman krijgt veel gemengde reacties na een 'grap' op social media. De podcastmaker reageerde maandag met 'humor' op de moordpoging op zijn broer Tim. Velen zien de humor niet van de grap. Lees de reacties onder Rijks grap hieronder: VuurwapenMaandag werd bekend dat een gewapende man vorige maand Tim Hofman wilde doden. De verdachte was met een vuurwapen en mes het BNNVARA-gebouw in Hilversum binnengelopen. Lees verder onder de advertentie. Lees hier wat Nederland vindt van de moorddreiging op Tim Hofman: "Onmogelijk mens, maar hoeft niet dood" "Lekkere broer ben jij"Er komen ontzettend veel lieve woorden binnen onder Tims Instagrampost (zie hieronder). Tims broertje laat ook een bericht achter: "Geef dan ook eens gewoon mn kleding terug." De grap zorgt voor verdeelde reacties. Een groepje volgers vindt het absoluut niet kunnen. "Lekkere broer ben jij", schrijft iemand. Anderen vinden juist dat Rijk dit als broer gewoon mag zeggen en vinden het hilarisch: "Goud" en "Geniaal!" schrijven mensen bijvoorbeeld. "Grappen die alleen broers kunnen maken op dit soort momenten", reageert iemand. Alle reacties zijn te lezen onder Tim's Instagrampost (zie hieronder). Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Rijk Hofman (@rijkhofman) iemand. Bekijk ook Vandaag Inside: Tim Hofman afgestraft om belerende toontje en vingertje Bekijk deze video » Nederland over moorddreiging op Tim Hofman: "Onmogelijk mens, maar hoeft niet dood" Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's