Hart van Nederland: man overleden bij schietpartij in woonwijk Apeldoorn (video)

Hart van Nederland: man overleden bij schietpartij in woonwijk Apeldoorn (video)

Donderdag 19 oktober 2023 om 19:20

<em>Hart van Nederland</em>: man overleden bij schietpartij in woonwijk Apeldoorn (video) Bij een schietpartij in Apeldoorn is een man om het leven gekomen. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Moeder Natalee Holloway na bekentenis Joran van der Sloot: 'Je bent een moordenaar' (Shownieuws) Bekijk deze video » Heftige beelden: gewapende ontsnapte tbs'er neergeschoten bij kinderdagverblijf in Hulten Bekijk deze video » Hart van NL: dertig auto's van senioren vernield in Wageningen, enorme ravage (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een schietpartij in Apeldoorn is een man om het leven gekomen. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's