Five Days Inside gemist? Geraldine Kemper en camerateam weggestuurd na confrontatie

Five Days Inside gemist? Geraldine Kemper en camerateam weggestuurd na confrontatie

Vrijdag 20 oktober 2023 om 12:35

Geraldine Kemper verblijft in een woonzorgpark en maakt een achtbaan van emoties mee. Op een gegeven moment raakt een bewoner onrustig, wat de sfeer in de instelling gespannen maakt. De begeleider onderbreekt het filmen en Geraldine staat voor een lastige keuze.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Five Days Inside</em> gemist? <em>Geraldine Kemper</em> en camerateam weggestuurd na confrontatie Geraldine Kemper verblijft in een woonzorgpark en maakt een achtbaan van emoties mee. Op een gegeven moment raakt een bewoner onrustig, wat de sfeer in de instelling gespannen maakt. De begeleider onderbreekt het filmen en Geraldine staat voor een lastige keuze. Tekst gaat verder onder de video. WeggestuurdEen van de bewoners vertelt aan de begeleiding dat hij de camera's niet vertrouwt en raakt in paniek. De begeleider is gelukkig snel ter plaatse en verzoekt Geraldine en haar team om de situatie te verlaten. "Er gebeurt nu eventjes heel veel", aldus Geraldine Kemper. Bekijk de beelden van Five Days Inside hierboven. Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Five Days Inside gemist? Geraldine gaat naar anonieme crisisopvang voor vrouwen en kinderen Bekijk deze video » Zien: Geraldine Kemper geconfronteerd met aangrijpend snij-incident in Five Days Inside Bekijk deze video »
TV :
Five Days Inside gemist? Geraldine Kemper en camerateam weggestuurd na confrontatie

Weggestuurd
Een van de bewoners vertelt aan de begeleiding dat hij de camera's niet vertrouwt en raakt in paniek. De begeleider is gelukkig snel ter plaatse en verzoekt Geraldine en haar team om de situatie te verlaten. "Er gebeurt nu eventjes heel veel", aldus Geraldine Kemper.

Bekijk de beelden van Five Days Inside hierboven.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's