Willem-Alexander bevraagd over prins Bernhard: 'We hadden een bijzondere band' (video)

Willem-Alexander bevraagd over prins Bernhard: 'We hadden een bijzondere band' (video)

Willem-Alexander bevraagd over prins Bernhard: 'We hadden een bijzondere band' (video) De derde en alweer de laatste dag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Zuid-Afrika verliep iets minder vlekkeloos dan de eerste dagen. Het paar wordt na een bezoek aan het Slave Lodge Museum in Kaapstad belaagd door boze demonstranten. Prins BernhardTraditiegetrouw vond vrijdag aan het eind van het staatsbezoek een persmoment plaats, waarin het koninklijk paar allerlei vragen beantwoorde. Zo ook over Prins Bernhard, waarvan onlangs het definitieve bewijs opdook dat hij lid is geweest van de NSDAP. Koning Willem-Alexander: 'Wat voor mij het belangrijkste is geweest, is de relatie die ik met hem had als grootvader - kleinzoon. Dat is een hele bijzondere geweest.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Maxime Meiland maakt prins Bernhard sr. zwart: "Hij was een asshole" (video) Bekijk deze video » Johan in Vandaag Inside over prins Bernhard: "Ik vond het wel een boef" Bekijk deze video » Prinses Margarita doet opvallende uitspraak over NSDAP-lidmaatschapskaart van prins Bernhard (Shownieuws) Bekijk deze video »
Royals :
Willem-Alexander bevraagd over prins Bernhard: 'We hadden een bijzondere band' (video)

De derde en alweer de laatste dag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Zuid-Afrika verliep iets minder vlekkeloos dan de eerste dagen. Het paar wordt na een bezoek aan het Slave Lodge Museum in Kaapstad belaagd door boze demonstranten.

Prins Bernhard
Traditiegetrouw vond vrijdag aan het eind van het staatsbezoek een persmoment plaats, waarin het koninklijk paar allerlei vragen beantwoorde. Zo ook over Prins Bernhard, waarvan onlangs het definitieve bewijs opdook dat hij lid is geweest van de NSDAP. Koning Willem-Alexander: 'Wat voor mij het belangrijkste is geweest, is de relatie die ik met hem had als grootvader - kleinzoon. Dat is een hele bijzondere geweest.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's