Johan in Vandaag Inside over prins Bernhard: "Ik vond het wel een boef"

Johan in Vandaag Inside over prins Bernhard: "Ik vond het wel een boef"

Donderdag 5 oktober 2023 om 09:24

In Vandaag Inside bespreken de heren het nieuwste koningshuis-schandaal dat prins Bernhard lid is geweest van de NSDAP, de partij van Adolf Hitler. Zo nieuw is deze ontdekking niet concluderen ze, iedereen wist het. Johan bekent dat hij altijd al een zwak voor de prins had. "Ik vond het wel een boef", aldus Derksen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 4 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan in <em>Vandaag Inside</em> over <em>prins Bernhard</em>: &quot;Ik vond het wel een boef&quot; In Vandaag Inside bespreken de heren het nieuwste koningshuis-schandaal dat prins Bernhard lid is geweest van de NSDAP, de partij van Adolf Hitler. Zo nieuw is deze ontdekking niet concluderen ze, iedereen wist het. Johan bekent dat hij altijd al een zwak voor de prins had. "Ik vond het wel een boef", aldus Derksen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 4 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: CIDI eist onderzoek naar naziverleden prins Bernhard na vondst NSDAP-pas Bekijk deze video » Video: originele NSDAP-lidmaatschapskaart Prins Bernhard gevonden in archief Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's