Zien: koningspaar opgewacht door woedende menigte in Kaapstad (video)

Zien: koningspaar opgewacht door woedende menigte in Kaapstad (video)

Vrijdag 20 oktober 2023 om 17:55

Zien: <em>koningspaar</em> opgewacht door woedende menigte in Kaapstad (video) Het koningspaar is na een bezoek aan een slavernijmuseum in Kaapstad opgewacht door een groep woedende demonstranten. Koloniale verledenDe demonstranten willen excuses en herstelbetalingen voor het koloniale verleden en de onderdrukking. Met enkelen van hen gingen koning Willem-Alexander en koningin Máxima in gesprek. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Prinses Amalia straalt op verjaardag Deense prins Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Het volk vindt dit raar gedrag van koning Willem-Alexander' Bekijk deze video » Koning Willem Alexander co-piloot in vliegtuig naar Zuid-Afrika (Shownieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: koningspaar opgewacht door woedende menigte in Kaapstad (video)

Het koningspaar is na een bezoek aan een slavernijmuseum in Kaapstad opgewacht door een groep woedende demonstranten.

Koloniale verleden
De demonstranten willen excuses en herstelbetalingen voor het koloniale verleden en de onderdrukking. Met enkelen van hen gingen koning Willem-Alexander en koningin Máxima in gesprek.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's