Opnieuw staat de wereld op voor de Palestijnen: "Nu de leiders nog" (C'estmocro)

Opnieuw staat de wereld op voor de Palestijnen: "Nu de leiders nog" (C'estmocro)

Opnieuw staat de wereld op voor de Palestijnen: &quot;Nu de leiders nog&quot; (<em>C'estmocro</em>) Dit weekend is wereldwijd gedemonstreerd voor de mensen in Gaza. Mensen in verschillende steden in de wereld zijn de straat opgegaan om hun steun te betuigen aan de Palestijnen, schrijft C'estmocro op hun Instagramaccount bij de volgende beelden: Lees verder onder de tekst. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door CESTMOCRO ??|?? (@cestmocro) NederlandC'estmocro schrijft bij de post: "De wereld wordt wakker, nu de leiders nog." De pagina schrijft dat er in Londen een opkomst is geweest van 300.000 mensen. Ze trokken door de Britse hoofdstad om een onmiddellijk staakt-het-vuren in de Palestijnse Gazastrook te eisen. Ook in Nederland kwamen in veel steden mensen samen om voor de Palestijnen te demonstreren. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Indrukwekkende voordracht Ramsey Nasr over lot Gazanen: 'Ik heb gejankt als een dier' (Khalid & Sophie) Bekijk deze video » ZIEN: Israëlische influencers pesten Gaza-slachtoffers en knuffelen met waterflessen Bekijk deze video »
Zondag 22 oktober 2023 om 11:36

Dit weekend is wereldwijd gedemonstreerd voor de mensen in Gaza. Mensen in verschillende steden in de wereld zijn de straat opgegaan om hun steun te betuigen aan de Palestijnen, schrijft C'estmocro op hun Instagramaccount bij de volgende beelden:

Lees verder onder de tekst.

Nederland
C'estmocro schrijft bij de post: "De wereld wordt wakker, nu de leiders nog." De pagina schrijft dat er in Londen een opkomst is geweest van 300.000 mensen. Ze trokken door de Britse hoofdstad om een onmiddellijk staakt-het-vuren in de Palestijnse Gazastrook te eisen. Ook in Nederland kwamen in veel steden mensen samen om voor de Palestijnen te demonstreren.

Bekijk de beelden hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's