Maxim is bang voor exit in Expeditie Robinson: "Die hadden we uit elkaar moeten halen"

Maxim is bang voor exit in Expeditie Robinson: "Die hadden we uit elkaar moeten halen"

Maxim is bang voor exit in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Die hadden we uit elkaar moeten halen&quot; Bekijk ook Kijkers ergeren zich aan Maxim Froger in Expeditie Robinson: "Dom en schijnheilig" Bekijk deze video » Maxim, de zoon van René Froger, doet dit seizoen mee aan Expeditie Robinson. Hij denkt dat hij een grote fout heeft gemaakt binnen het spel. Krista is opeens heel afzijdig en Maxim denkt dat ze na de samensmelting weer met Jochen, Ilse en Willem op zal trekken. Maxim, die niet geliefd is onder de kijkers, vreest dat er een grote fout is gemaakt. Bekijk het fragment hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Trending: Radmilo doet hilarisch dansje in Expeditie Robinson Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Floris deelt vermakelijk poep-verhaal via facetime Bekijk deze video »
Zondag 22 oktober 2023 om 12:13

Maxim, de zoon van René Froger, doet dit seizoen mee aan Expeditie Robinson. Hij denkt dat hij een grote fout heeft gemaakt binnen het spel. Krista is opeens heel afzijdig en Maxim denkt dat ze na de samensmelting weer met Jochen, Ilse en Willem op zal trekken. Maxim, die niet geliefd is onder de kijkers, vreest dat er een grote fout is gemaakt. Bekijk het fragment hieronder:

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's