Expeditie Robinson: Floris deelt vermakelijk poep-verhaal via facetime

Expeditie Robinson: Floris deelt vermakelijk poep-verhaal via facetime

Maandag 16 oktober 2023 om 11:45

Trending: Radmilo doet een hilarisch dansje in Expeditie Robinson

Iris Enthoven en Guido Spek zitten samen na hun deelname aan Expeditie Robinson en bellen ook mede-kandidaat Floris Göbel. Iris en Guido kunnen niet geloven dat Floris meer dan tien dagen niet kon poepen op het Expeditie Robinson-eiland. Ze bellen hem op en horen dat hij zelfs 12 dagen zijn grote behoefte niet heeft kunnen doen. Floris, Iris en Guido kunnen hier enorm om lachen. Luister naar zijn poep-verhaal in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Expeditie Robinson</em>: Floris deelt vermakelijk <em>poep-verhaal</em> via facetime Trending: Radmilo doet een hilarisch dansje in Expeditie Robinson Iris Enthoven en Guido Spek zitten samen na hun deelname aan Expeditie Robinson en bellen ook mede-kandidaat Floris Göbel. Iris en Guido kunnen niet geloven dat Floris meer dan tien dagen niet kon poepen op het Expeditie Robinson-eiland. Ze bellen hem op en horen dat hij zelfs 12 dagen zijn grote behoefte niet heeft kunnen doen. Floris, Iris en Guido kunnen hier enorm om lachen. Luister naar zijn poep-verhaal in de video hieronder. Lees verder onder de video. Meerdere pillen gesliktFloris was 'full of shit' de eerste dagen tijdens zijn expeditie, grapt Guido. Samen met Iris belt Guido Floris op om te horen hoe dat nou voelde en om erachter te komen hoeveel dagen hij niet naar de 'wc' kon. De dokter op het eiland hielp Floris met meerdere pillen aan de poep. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zondag in Expeditie Robinson: Geeft de vermagerde Armand Rosbak op? Bekijk deze video » Trending: Radmilo doet hilarisch dansje in Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Show :
Expeditie Robinson: Floris deelt vermakelijk poep-verhaal via facetime

Meerdere pillen geslikt
Floris was 'full of shit' de eerste dagen tijdens zijn expeditie, grapt Guido. Samen met Iris belt Guido Floris op om te horen hoe dat nou voelde en om erachter te komen hoeveel dagen hij niet naar de 'wc' kon. De dokter op het eiland hielp Floris met meerdere pillen aan de poep.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's