Hilarische beelden: beleef de hits van 1996 opnieuw in Oh, Wat Een Jaar!

Hilarische beelden: beleef de hits van 1996 opnieuw in Oh, Wat Een Jaar!

Hilarische beelden: beleef de hits van <em>1996</em> opnieuw in <em>Oh, Wat Een Jaar!</em> Haal je Tamagotchi tevoorschijn, trek je flanellen overhemd aan en maak je klaar voor een muzikale reis terug naar het geweldige jaar 1996! In een spetterende medley nemen Ruben Nicolai, Chantal Janzen en Gerard Joling je mee langs de grootste hits van dat legendarische jaar. Oh, Wat Een Jaar! zie je iedere zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Ruben Nicolai verkleed als Gerard Joling in 'Oh, Wat Een Jaar!' Bekijk deze video » Het is het jaar 1996 in 'Oh, Wat Een Jaar', deze iconische filmscène wordt nagespeeld Bekijk deze video »
TV :
Hilarische beelden: beleef de hits van 1996 opnieuw in Oh, Wat Een Jaar!
Zondag 22 oktober 2023 om 14:48

Haal je Tamagotchi tevoorschijn, trek je flanellen overhemd aan en maak je klaar voor een muzikale reis terug naar het geweldige jaar 1996! In een spetterende medley nemen Ruben Nicolai, Chantal Janzen en Gerard Joling je mee langs de grootste hits van dat legendarische jaar.

Oh, Wat Een Jaar! zie je iedere zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's