Gerard Joling lovend over Mega Piraten Festijn: 'Mensen gaan helemaal uit hun pan'

Gerard Joling lovend over Mega Piraten Festijn: 'Mensen gaan helemaal uit hun pan'

Zondag 22 oktober 2023 om 15:31

Een feesttent vol uitgelaten feestgangers in Maaskantje tijdens het Mega Piraten Festijn. Gerard Joling interviewt de Shownieuws-sterren live vanaf het evenement.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gerard Joling</em> lovend over <em>Mega Piraten Festijn</em>: 'Mensen gaan helemaal uit hun pan' Een feesttent vol uitgelaten feestgangers in Maaskantje tijdens het Mega Piraten Festijn. Gerard Joling interviewt de Shownieuws-sterren live vanaf het evenement. Tekst gaat verder onder de video. Mega Piraten FestijnJoling is zelf een groot fan van het Mega Piraten Festijn en steekt dat ook niet onder stoelen of banken: "Ik heb dit nu al een keer of 25 gedaan, en ik sta meestal heel laat, ik wil niet zeggen als afsluiter, maar daar komt het wel een beetje op neer. Je staat toch iedere keer voor 6 tot 7 duizend mensen, de organisatie is top, en de mensen gaan altijd helemaal uit hun pan." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws op het Mega Piraten Festijn 2022: "Het wordt een feestje!" Bekijk deze video » Gerard Joling over relletje met Ruud de Wild: "Alles is uit de lucht" Bekijk deze video »
TV :

Mega Piraten Festijn
Joling is zelf een groot fan van het Mega Piraten Festijn en steekt dat ook niet onder stoelen of banken: "Ik heb dit nu al een keer of 25 gedaan, en ik sta meestal heel laat, ik wil niet zeggen als afsluiter, maar daar komt het wel een beetje op neer. Je staat toch iedere keer voor 6 tot 7 duizend mensen, de organisatie is top, en de mensen gaan altijd helemaal uit hun pan."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's