Gerard Joling over relletje met Ruud de Wild: "Alles is uit de lucht"

Gerard Joling over relletje met Ruud de Wild: "Alles is uit de lucht"

Sunday 21 May 2023 om 15:07

Deze week was er wat reuring tussen zanger Gerard Joling en radio-dj Ruud de Wild. Shownieuws sprak Gerard Joling erover op Het Mega Piratenfestijn. Bekijk het interview hieronder.

Lees verder onder video.

<em>Gerard Joling</em> over relletje met Ruud de Wild: &quot;Alles is uit de lucht&quot; Deze week was er wat reuring tussen zanger Gerard Joling en radio-dj Ruud de Wild. Shownieuws sprak Gerard Joling erover op Het Mega Piratenfestijn. Bekijk het interview hieronder. Lees verder onder video. Gerard Joling vindt Ruud de Wild onfris om naar te kijken. Ruud was niet gediend van deze uitspraak. Maar alles lijkt weer koek en ei tussen de twee. Bekijk de video hierboven. Ruud & Olcay is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Gerard Joling haalt uit naar 'arrogante' Duncan Laurence Bekijk deze video » Ruud de Wild reageert op Gerard Joling: 'Leugenaar!' Bekijk deze video »
Show :

Gerard Joling vindt Ruud de Wild onfris om naar te kijken. Ruud was niet gediend van deze uitspraak. Maar alles lijkt weer koek en ei tussen de twee. Bekijk de video hierboven.

Ruud & Olcay is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's