Heftig: bewoner flat in Schalkwijk, Haarlem overleden bij brand (Hart van Nederland)

Heftig: bewoner flat in Schalkwijk, Haarlem overleden bij brand (Hart van Nederland)

Heftig: bewoner flat in Schalkwijk, Haarlem overleden bij brand (<em>Hart van Nederland</em>) Maandag is bij een woningbrand op de Prattenburg in Schalkwijk, Haarlem een persoon overleden. Rond het middaguur kreeg kregen de hulpdiensten de melding van een woningbrand, er werd groots uitgerukt en omliggende appartementen werden ontruimd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, deze wordt nog onderzocht. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: opkomst bij mars tegen de armoede in Rotterdam overtreft verwachtingen Bekijk deze video » Video: Automobilist mist McDonald's-afslag en botst op acht auto's in Zaandam Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto zakt in sinkhole na gesprongen waterleiding in Den Haag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 23 oktober 2023 om 15:23

Maandag is bij een woningbrand op de Prattenburg in Schalkwijk, Haarlem een persoon overleden. Rond het middaguur kreeg kregen de hulpdiensten de melding van een woningbrand, er werd groots uitgerukt en omliggende appartementen werden ontruimd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, deze wordt nog onderzocht.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's