Hart van Nederland: auto zakt in sinkhole na gesprongen waterleiding in Den Haag (video)

Hart van Nederland: auto zakt in sinkhole na gesprongen waterleiding in Den Haag (video)

Zondag 22 oktober 2023 om 20:09

<em>Hart van Nederland</em>: auto zakt in sinkhole na gesprongen waterleiding in Den Haag (video) Een auto is zondagmiddag weggezakt in een sinkhole in Den Haag. Er moest een berger aan te pas komen om de auto uit het gat te takelen. De auto raakte beschadigd door de verzakking. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: opkomst bij mars tegen de armoede in Rotterdam overtreft verwachtingen Bekijk deze video » Ongeval in Oss: auto met moeder en kinderen ernstig beschadigd (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: man zwaargewond na val op spoor Amsterdam Centraal Bekijk deze video » Video: Automobilist mist McDonald's-afslag en botst op acht auto's in Zaandam Bekijk deze video »
Nieuws :

Een auto is zondagmiddag weggezakt in een sinkhole in Den Haag. Er moest een berger aan te pas komen om de auto uit het gat te takelen. De auto raakte beschadigd door de verzakking.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's