Video: Automobilist mist McDonald's-afslag en botst op acht auto's in Zaandam

Video: Automobilist mist McDonald's-afslag en botst op acht auto's in Zaandam

Zondag 22 oktober 2023 om 19:01

Een hongerige bestuurder in een Fiat 500 was vastberaden om een bezoek te brengen aan de McDonald's in Zaandam. Maar hij nam de verkeerde afslag en scoorde zo een vette schadepost, in plaats van een vette hap.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Automobilist mist <em>McDonald's-afslag</em> en botst op <em>acht auto's</em> in <em>Zaandam</em> Een hongerige bestuurder in een Fiat 500 was vastberaden om een bezoek te brengen aan de McDonald's in Zaandam. Maar hij nam de verkeerde afslag en scoorde zo een vette schadepost, in plaats van een vette hap. Tekst gaat verder onder de video. Ford-garageDe ongelukkige automobilist miste de afslag en reed per ongeluk het terrein van de buurman op, een Ford-garage, waar hij verschillende voertuigen raakte. In totaal liepen maar liefst acht auto's op het terrein van de autodealer schade op. Gelukkig raakte niemand gewond Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ongeval in Oss: auto met moeder en kinderen ernstig beschadigd (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: man zwaargewond na val op spoor Amsterdam Centraal Bekijk deze video »
Nieuws :

Ford-garage
De ongelukkige automobilist miste de afslag en reed per ongeluk het terrein van de buurman op, een Ford-garage, waar hij verschillende voertuigen raakte. In totaal liepen maar liefst acht auto's op het terrein van de autodealer schade op. Gelukkig raakte niemand gewond

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's