Oogappels: moeder Carola in shock als Danny zegt dat hij stopt met zijn studie

Oogappels: moeder Carola in shock als Danny zegt dat hij stopt met zijn studie

<em>Oogappels</em>: moeder Carola in shock als Danny zegt dat hij stopt met zijn studie Zien: Oogappels wint Gouden Televizier Ring 2023 (video) In Oogappels lopen de gemoederen hoog op als Danny en zijn moeder het huis opruimen. Danny komt totaal uit het niets met de mededeling dat hij met zijn studie rechten stopt en zijn kamer al heeft opgezegd. “Ik vind er namelijk geen zak aan!” Zijn moeder Carola is in shock. Ze vindt het heftig, maar het feit dat zij en Danny’s vader uit elkaar gaan en dat het huis wordt verkocht, vindt Danny juist weer heftig… Bekijk de beelden van Oogappels hieronder. Het vijfde seizoen van Oogappels is elke woensdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Merel in Oogappels over moeder worden: ‘Roze wolk is een lulverhaal’ Bekijk deze video » Oogappels: Hansje gaat liever dood dan met haar vader mee op vakantie Bekijk deze video » Indrukwekkende voordracht Ramsey Nasr over lot Gazanen: 'Ik heb gejankt als een dier' (Khalid & Sophie) Bekijk deze video »

Zien: Oogappels wint Gouden Televizier Ring 2023 (video)

In Oogappels lopen de gemoederen hoog op als Danny en zijn moeder het huis opruimen. Danny komt totaal uit het niets met de mededeling dat hij met zijn studie rechten stopt en zijn kamer al heeft opgezegd. “Ik vind er namelijk geen zak aan!” Zijn moeder Carola is in shock. Ze vindt het heftig, maar het feit dat zij en Danny’s vader uit elkaar gaan en dat het huis wordt verkocht, vindt Danny juist weer heftig…

Bekijk de beelden van Oogappels hieronder.

Het vijfde seizoen van Oogappels is elke woensdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's