Backstage in Parijs bij filmdagen Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Backstage in Parijs bij filmdagen Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Backstage in Parijs bij filmdagen <em>Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn</em> Shownieuws-verslaggever Eline spreekt de cast van Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn in Parijs. Bekijk de beelden hierboven. Samengesteld gezinAlles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn gaat over een stel dat een pijnlijke break-up heeft meegemaakt. Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken. Iris is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen. Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn is vanaf 9 november te zien in de bioscoop. Bekijk de Shownieuws-beelden met de cast van Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn hierboven. Bekijk ook Sylvie Meis bevestigt relatie met zakenman Wim Beelen, bekijk de beelden Bekijk deze video » Shownieuws: Prinses Beatrix doet een stapje terug Bekijk deze video »
Film :
Dinsdag 24 oktober 2023 om 09:03

Shownieuws-verslaggever Eline spreekt de cast van Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn in Parijs. Bekijk de beelden hierboven.

Samengesteld gezin
Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn gaat over een stel dat een pijnlijke break-up heeft meegemaakt. Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken. Iris is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn is vanaf 9 november te zien in de bioscoop. Bekijk de Shownieuws-beelden met de cast van Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's