Hart van Nederland: brand in eigen kazerne, brandweer snel ter plaatse

Hart van Nederland: brand in eigen kazerne, brandweer snel ter plaatse

Dinsdag 24 oktober 2023 om 13:37

Dinsdagochtend kwam bij de hulpdiensten een opmerkelijke melding binnen. Er zou een zeer grote brand in een brandweerkazerne woeden in het Noord-Hollandse plaatsje Winkel. Gelukkig hoefde de brandweer niet van ver te komen...

<em>Hart van Nederland</em>: <em>brand</em> in eigen kazerne, brandweer snel ter plaatse Dinsdagochtend kwam bij de hulpdiensten een opmerkelijke melding binnen. Er zou een zeer grote brand in een brandweerkazerne woeden in het Noord-Hollandse plaatsje Winkel. Gelukkig hoefde de brandweer niet van ver te komen... Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klopjacht op moordenaar Bretly Dorder, politie looft flinke beloning uit! Bekijk deze video » Grote brand Soest: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt: "Wat in 10, 15, 20 jaar kapot is gegaan, kunnen wij niet in 4 jaar herstellen" (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's