Klopjacht op moordenaar Bretly Dorder, politie looft flinke beloning uit!

Klopjacht op moordenaar Bretly Dorder, politie looft flinke beloning uit!

Monday 23 October 2023 om 19:00

De politie van Rotterdam is ernstig op zoek naar de voortvluchtige moordenaar Bretly Dorder. De man wordt verdacht van het neerschieten van psychiater Jean van Griensven. Ook zette hij zijn woning in brand. Daarnaast is hij nog betrokken bij een steekpartij. Zaterdagavond werd Dorder al gezocht tijdens een klopjacht, maar hij werd niet gevonden. De politie heeft gewaarschuwd dat hij vaak met de trein reist.

Klopjacht op moordenaar Bretly Dorder, politie looft flinke beloning uit! De politie van Rotterdam is ernstig op zoek naar de voortvluchtige moordenaar Bretly Dorder. De man wordt verdacht van het neerschieten van psychiater Jean van Griensven. Ook zette hij zijn woning in brand. Daarnaast is hij nog betrokken bij een steekpartij. Zaterdagavond werd Dorder al gezocht tijdens een klopjacht, maar hij werd niet gevonden. De politie heeft gewaarschuwd dat hij vaak met de trein reist. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gaat Aruba Joran van der Sloot vervolgen na bekentenis moord Natalee Holloway? (video) Bekijk deze video » Zien: opkomst bij mars tegen de armoede in Rotterdam overtreft verwachtingen Bekijk deze video » Heftige beelden: man zwaargewond na val op spoor Amsterdam Centraal Bekijk deze video » Video: Automobilist mist McDonald's-afslag en botst op acht auto's in Zaandam Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto zakt in sinkhole na gesprongen waterleiding in Den Haag (video) Bekijk deze video » Heftig: bewoner flat in Schalkwijk, Haarlem overleden bij brand (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's