Volgens Bram Moszkowicz hoort 'latent antisemiet' Johan Derksen niet in SBS6 kerstpromo (Shownieuws)

Volgens Bram Moszkowicz hoort 'latent antisemiet' Johan Derksen niet in SBS6 kerstpromo (Shownieuws)

Woensdag 25 oktober 2023 om 13:52

In Shownieuws bespreekt het panel het relletje rondom de kerstpromo van SBS6. Johan Derksen heeft gezegd dat hij alleen nog maar mee doet als hij de hoofdrol krijgt. De dj's van de 538 Ochtendshow hebben zich al als vervangers aangemeld voor de promo.

Tekst gaat verder onder de video.

Volgens <em>Bram Moszkowicz</em> hoort 'latent antisemiet' <em>Johan Derksen</em> niet in SBS6 kerstpromo (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws bespreekt het panel het relletje rondom de kerstpromo van SBS6. Johan Derksen heeft gezegd dat hij alleen nog maar mee doet als hij de hoofdrol krijgt. De dj's van de 538 Ochtendshow hebben zich al als vervangers aangemeld voor de promo. Tekst gaat verder onder de video. AntisemietBram Moszkowicz laat tussen neus en lippen vallen dat wat hem betreft een 'latent antisemiet' als Johan Derksen niet in de SBS6 kerstpromo thuishoort. Echter, Evert Santegoeds dendert door met zijn verhaal over de Meilandjes enzovoorts. Airen Mylene wil toch even op Brams uitspraak terugkomen. De hele toon van het leuke kerstonderwerp verandert als Bram uitlegt hoe geraakt hij was door de uitspraken van Derksen twee weken geleden over de oorlog in Israël. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Veel reacties op X: moet Talpa samenwerking met Johan Derksen beëindigen? Bekijk deze video » René van der Gijp kritisch op Johan Derksen: uitspraken oorlog Israël en Hamas onder de loep Bekijk deze video » Zien! Shownieuws bij opnames Gerard Jolings nieuwe single 'Altijd vrijgezel' Bekijk deze video »
Entertainment :

Antisemiet
Bram Moszkowicz laat tussen neus en lippen vallen dat wat hem betreft een 'latent antisemiet' als Johan Derksen niet in de SBS6 kerstpromo thuishoort. Echter, Evert Santegoeds dendert door met zijn verhaal over de Meilandjes enzovoorts. Airen Mylene wil toch even op Brams uitspraak terugkomen. De hele toon van het leuke kerstonderwerp verandert als Bram uitlegt hoe geraakt hij was door de uitspraken van Derksen twee weken geleden over de oorlog in Israël.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's