Zien: hotelmedewerkers in shock na aanhouding moordverdachte Bretly D.

Zien: hotelmedewerkers in shock na aanhouding moordverdachte Bretly D.

Zien: <em>hotelmedewerkers</em> in shock na <em>aanhouding</em> moordverdachte <em>Bretly D.</em> Na een dagenlange klopjacht is vanmorgen (25 oktober) de voortvluchtige moordverdachte Bretly D. opgepakt in een hotel in Amsterdam. D. wordt ervan verdacht een psychiater in Rotterdam te hebben vermoord en in Zutphen een man te hebben neergestoken. In slechts enkele dagen werd hij een van de meest gezochte personen in Nederland. Dat veranderde vandaag, en de hotelmedewerkers zijn in shock door de arrestatie... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: hotelmedewerkers in shock na aanhouding moordverdachte Bretly D.
Woensdag 25 oktober 2023 om 22:17

Na een dagenlange klopjacht is vanmorgen (25 oktober) de voortvluchtige moordverdachte Bretly D. opgepakt in een hotel in Amsterdam. D. wordt ervan verdacht een psychiater in Rotterdam te hebben vermoord en in Zutphen een man te hebben neergestoken. In slechts enkele dagen werd hij een van de meest gezochte personen in Nederland. Dat veranderde vandaag, en de hotelmedewerkers zijn in shock door de arrestatie...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's