Heftige beelden: moordverdachte Bretly D. aangehouden in hotel Amsterdam

Heftige beelden: moordverdachte Bretly D. aangehouden in hotel Amsterdam

Woensdag 25 oktober 2023 om 17:13

Bretly D. is woensdagochtend in een hotel in Amsterdam gearresteerd. Naar de 24-jarige moordverdachte werd sinds zaterdag gezocht.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: moordverdachte <em>Bretly D.</em> aangehouden in hotel <em>Amsterdam</em> Bretly D. is woensdagochtend in een hotel in Amsterdam gearresteerd. Naar de 24-jarige moordverdachte werd sinds zaterdag gezocht. Tekst gaat verder onder de video. AanhoudingBretly D. stapte het hotel binnen en zei dat hij naar het toilet moest. Enkele minuten later, toen hij het hotel verliet, werd hij meteen door de politie opgepakt. Het hotelpersoneel hoefde geen alarm te slaan, omdat de politie D. al volgde. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mark had bijna date met Bretly Dorder: 'Had hier op de bank kunnen zitten' (video) Bekijk deze video » Ooggetuige: 'Bretly D. kwam van toilet en werd onder schot gehouden' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Aanhouding
Bretly D. stapte het hotel binnen en zei dat hij naar het toilet moest. Enkele minuten later, toen hij het hotel verliet, werd hij meteen door de politie opgepakt. Het hotelpersoneel hoefde geen alarm te slaan, omdat de politie D. al volgde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's