Roy Donders krijgt kritiek op kerstboom: "Wij willen een witte" (Shownieuws)

Roy Donders krijgt kritiek op kerstboom: "Wij willen een witte" (Shownieuws)

Donderdag 26 oktober 2023 om 10:21

In huize Donders zijn ze er snel bij, Roy was al een kerstboom in huis aan het opzetten zien we op Instagram. Hij krijgt wel kritiek op de gekozen kerstboom. "Wij willen een witte", aldus vrouw en dochter. Luistert Roy naar de wensen van zijn gezin?

Bekijk de Instagrampost in een video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Roy Donders</em> krijgt kritiek op kerstboom: &quot;Wij willen een witte&quot; (<em>Shownieuws</em>) In huize Donders zijn ze er snel bij, Roy was al een kerstboom in huis aan het opzetten zien we op Instagram. Hij krijgt wel kritiek op de gekozen kerstboom. "Wij willen een witte", aldus vrouw en dochter. Luistert Roy naar de wensen van zijn gezin? Bekijk de Instagrampost in een video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Shownieuws bij opnames Gerard Jolings nieuwe single 'Altijd vrijgezel' Bekijk deze video » Volgens Bram Moszkowicz hoort 'latent antisemiet' Johan Derksen niet in SBS6 kerstpromo (Shownieuws) Bekijk deze video » Gemist? Dé grap van Peter Pannekoek op Televizier-Ring Gala 2023 over Thijs Römer (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's