Onthulling The Passion 2024: paasspektakel vindt volgend jaar plaats in Zeist

Onthulling The Passion 2024: paasspektakel vindt volgend jaar plaats in Zeist

Onthulling <em>The Passion 2024</em>: paasspektakel vindt volgend jaar plaats in Zeist Bekijk in de video hierboven: 'Judas' Buddy Vedder maakt indruk met Sorry bij The Passion Het duurt nog even, maar de makers van The Passion zijn langzaamaan alweer bezig met de volgende editie van het muzikale spektakel. Met Pasen 2024 keert de livevoorstelling weer terug op tv en donderdag is onthuld in welke stad The Passion deze keer neerstrijkt, en de keuze is gevallen op Zeist. Bekijk de onthulling van de stad voor The Passion 2024 hieronder. The Passion wordt traditiegetrouw op Witte Donderdag, 28 maart 2024 uitgezonden. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door The Passion (KRO-NCRV) (@thepassionnl) The Passion: eerste beelden Buddy Vedder die Sorry ik wou dat ik het anders kon zingt Bekijk deze video » The Passion: hoe ontdekte schaatser Michel Mulder dat hij kan zingen? Bekijk deze video » The Passion Hemelvaart 2023: Bertrie Wierenga (Maria Magdalena) zingt Dromen in kleur Bekijk deze video »
TV :
Onthulling The Passion 2024: paasspektakel vindt volgend jaar plaats in Zeist
Donderdag 26 oktober 2023 om 10:36

Bekijk in de video hierboven: 'Judas' Buddy Vedder maakt indruk met Sorry bij The Passion

Het duurt nog even, maar de makers van The Passion zijn langzaamaan alweer bezig met de volgende editie van het muzikale spektakel. Met Pasen 2024 keert de livevoorstelling weer terug op tv en donderdag is onthuld in welke stad The Passion deze keer neerstrijkt, en de keuze is gevallen op Zeist.

Bekijk de onthulling van de stad voor The Passion 2024 hieronder. The Passion wordt traditiegetrouw op Witte Donderdag, 28 maart 2024 uitgezonden.

Actuele video's

Meer actuele video's