Chantal Janzen doet onverwachte bekentenis in Open Kaart: 'Ik heb een keer poppers gesnoven'

Chantal Janzen doet onverwachte bekentenis in Open Kaart: 'Ik heb een keer poppers gesnoven'

<em>Chantal Janzen</em> doet onverwachte bekentenis in <em>Open Kaart</em>: 'Ik heb een keer poppers gesnoven' Chantal Janzen is te gast in de YouTube-serie Open Kaart van Robbert Rodenburg. In dit uitgebreide interview van drie kwartier bespreken ze onderwerpen zoals angst, wilde periodes, woede, dromen, de mediawereld, en nog veel meer. Tekst gaat verder onder de video. CHANTAL JANZEN over ANGST, WILDE PERIODE, WOEDE, DROMEN & MEDIAWERELD DrugsgebruikNaast het bespreken van de bovenstaande onderwerpen, kwam ook drugsgebruik ter sprake. Robbert vraagt zich af of Chantal ooit drugs heeft gebruikt in haar leven, en de presentator krijgt een antwoord dat hij niet had verwacht. "Ik heb een keer poppers gesnoven", aldus Chantal Janzen. Bekijk de volledige aflevering van Open Kaart met Chantal Janzen hierboven. In de bovenste video zie je waarom Johan Derksen geïrriteerd is door een actie van Chantal. Bekijk ook Chantal Janzen geëmotioneerd door overlijden Daniëlle van 't Schip (Shownieuws) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Chantal Janzen wil Thijs Römer nooit meer zien, Johan Derksen komt op voor de gevallen acteur Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 26 oktober 2023 om 16:43

Chantal Janzen is te gast in de YouTube-serie Open Kaart van Robbert Rodenburg. In dit uitgebreide interview van drie kwartier bespreken ze onderwerpen zoals angst, wilde periodes, woede, dromen, de mediawereld, en nog veel meer.

Tekst gaat verder onder de video.

Drugsgebruik
Naast het bespreken van de bovenstaande onderwerpen, kwam ook drugsgebruik ter sprake. Robbert vraagt zich af of Chantal ooit drugs heeft gebruikt in haar leven, en de presentator krijgt een antwoord dat hij niet had verwacht. "Ik heb een keer poppers gesnoven", aldus Chantal Janzen.

Bekijk de volledige aflevering van Open Kaart met Chantal Janzen hierboven. In de bovenste video zie je waarom Johan Derksen geïrriteerd is door een actie van Chantal.

Actuele video's

Meer actuele video's