Robbert Rodenburg spreekt duidelijke taal over ambities: 'Presentator Prince Charming'

Robbert Rodenburg spreekt duidelijke taal over ambities: 'Presentator Prince Charming'

Thursday 17 August 2023 om 15:03

Robbert Rodenburg heeft met zijn serie Open Casa opnieuw succes geboekt, maar de presentator koestert ook andere ambities. De 25-jarige ziet zichzelf bijvoorbeeld wel als presentator van een programma zoals Prince Charming, zo onthult hij voor de camera van RTL Boulevard.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Robbert Rodenburg</em> spreekt duidelijke taal over <em>ambities</em>: 'Presentator Prince Charming' Robbert Rodenburg heeft met zijn serie Open Casa opnieuw succes geboekt, maar de presentator koestert ook andere ambities. De 25-jarige ziet zichzelf bijvoorbeeld wel als presentator van een programma zoals Prince Charming, zo onthult hij voor de camera van RTL Boulevard. Tekst gaat verder onder de video. Ergenis bij NOSDe 25-jarige Robbert Rodenburg zette eerder deze maand kwaad bloed bij de NOS door te beweren dat de omroep op een stereotype manier verslag deed van de jaarlijkse botenparade tijdens Pride in Amsterdam. "Op het moment dat de NOS een artikel plaatste over Pride, lieten ze alleen de boot zien waarin leren attributen en dergelijke te zien waren", beweerde Robbert in zijn podcast 'Maandag Klaagdag'. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jutta Leerdam open over eetproblemen, 'ik had mezelf gebrainwashed' Bekijk deze video » Robbert Rodenburg over nieuw programma Open Casa: 'Uitstapje naar Italië' Bekijk deze video »
TV :
Robbert Rodenburg spreekt duidelijke taal over ambities: 'Presentator Prince Charming'

Ergenis bij NOS
De 25-jarige Robbert Rodenburg zette eerder deze maand kwaad bloed bij de NOS door te beweren dat de omroep op een stereotype manier verslag deed van de jaarlijkse botenparade tijdens Pride in Amsterdam. "Op het moment dat de NOS een artikel plaatste over Pride, lieten ze alleen de boot zien waarin leren attributen en dergelijke te zien waren", beweerde Robbert in zijn podcast 'Maandag Klaagdag'.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's