Zien: Thierry Baudet op het hoofd geslagen met paraplu in Gent (video)

Zien: Thierry Baudet op het hoofd geslagen met paraplu in Gent (video)

Donderdag 26 oktober 2023 om 20:46

Update: Thierry Baudet is niet ernstig gewond geraakt en zijn lezing kon gewoon doorgaan.

Thierry Baudet heeft een slag tegen het hoofd gekregen vlak voor een lezing aan de universiteit van Gent. De voorman van Forum voor Democratie mocht een lezing geven voor rechts-conservatieve studentenvereniging KVHV.

Gewond
Ondanks dat er beveiliging aanwezig was - zo blijkt uit de beelden - kon een man naar Baudet lopen en hem met een paraplu hard op het hoofd slaan. De aanvaller werd direct gepakt. Of Baudet gewond is, is op dit moment nog niet bekend.

Bekijk de video hierboven. Hieronder zie je de heren van VI lachen om Wilders' opmerking tegen Baudet.

Zien: <em>Thierry Baudet</em> op het hoofd geslagen met paraplu in Gent (video) Update: Thierry Baudet is niet ernstig gewond geraakt en zijn lezing kon gewoon doorgaan. Thierry Baudet aangevallen met paraplu in Gent. Beeld via @Nieuwsblad_be pic.twitter.com/UtGryI2coX— Lammert de Bruin (@lammert) October 26, 2023 Thierry Baudet heeft een slag tegen het hoofd gekregen vlak voor een lezing aan de universiteit van Gent. De voorman van Forum voor Democratie mocht een lezing geven voor rechts-conservatieve studentenvereniging KVHV. GewondOndanks dat er beveiliging aanwezig was - zo blijkt uit de beelden - kon een man naar Baudet lopen en hem met een paraplu hard op het hoofd slaan. De aanvaller werd direct gepakt. Of Baudet gewond is, is op dit moment nog niet bekend. Bekijk de video hierboven. Hieronder zie je de heren van VI lachen om Wilders' opmerking tegen Baudet. Groot vermaak aan tafel bij Vandaag Inside door gevatte opmerking Wilders tegen Baudet Bekijk deze video » Applaus voor Wilders vanwege rake opmerking tegen Baudet (NOS) Bekijk deze video » Hugo de Jonge en Gideon van Meijeren clashen over complottheoriën Forum voor Democratie (video) Bekijk deze video » Zien: Thierry Baudet ontmoet zoon van Donald Trump tijdens conferentie in Verenigde Staten Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Thierry Baudet op het hoofd geslagen met paraplu in Gent (video)

Actuele video's

Meer actuele video's