Zien: Acda & De Munnik herenigd op het podium tijdens aftrap Ziggo Dome-concerten (video)

Zien: Acda & De Munnik herenigd op het podium tijdens aftrap Ziggo Dome-concerten (video)

Donderdag 26 oktober 2023 om 23:00

Fans hebben er maandenlang naar uitgekeken, maar vanavond was het dan eindelijk zover: Acda & De Munnik zijn terug van weggeweest! Donderdagavond trapten ze hun concertreeks De Reünie in de Ziggo Dome af.

Hereniging
Dit voorjaar maakten Thomas Acda en Paul de Munnik bekend een comeback te maken als Acda & De Munnik. Al snel waren er zes concerten in de Ziggo Dome uitverkocht en de eerste drie concerten zijn dit weekend. In december volgt de tweede reeks.

Bekijk de eerste beelden van de concertreeks De Reünie van Acda & De Munnik hierboven.

De docuserie Acda en De Munnik: woorden van een ander is vanaf vrijdag 3 november wekelijks om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Acda en De Munnik: woorden van een ander terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Acda &amp; De Munnik</em> herenigd op het podium tijdens aftrap Ziggo Dome-concerten (video) Fans hebben er maandenlang naar uitgekeken, maar vanavond was het dan eindelijk zover: Acda & De Munnik zijn terug van weggeweest! Donderdagavond trapten ze hun concertreeks De Reünie in de Ziggo Dome af. HerenigingDit voorjaar maakten Thomas Acda en Paul de Munnik bekend een comeback te maken als Acda & De Munnik. Al snel waren er zes concerten in de Ziggo Dome uitverkocht en de eerste drie concerten zijn dit weekend. In december volgt de tweede reeks. Bekijk de eerste beelden van de concertreeks De Reünie van Acda & De Munnik hierboven. De docuserie Acda en De Munnik: woorden van een ander is vanaf vrijdag 3 november wekelijks om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Acda en De Munnik: woorden van een ander terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Thomas Acda en Paul de Munnik gaan 10 kilo afvallen voor Ziggo Dome concerten Bekijk deze video » Acda en De Munnik komen na concert ook met nieuw album (video) Bekijk deze video » Docuserie Acda en De Munnik: woorden van een ander start vrijdag: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Acda & De Munnik herenigd op het podium tijdens aftrap Ziggo Dome-concerten (video)

Actuele video's

Meer actuele video's