Beau: zo heeft Paul de Munnik het na de breuk weer goedgemaakt met Thomas Acda

Beau: zo heeft Paul de Munnik het na de breuk weer goedgemaakt met Thomas Acda

<em>Beau</em>: zo heeft Paul de Munnik het na de breuk weer goedgemaakt met Thomas Acda Bekijk in de video hierboven het Shownieuws-item over de comeback van Acda & De Munnik In de talkshow Beau vertellen Thomas Acda en Paul de Munnik uitgebreid over hun comeback. Zo’n acht jaar geleden besloot Paul te stoppen met Acda & De Munnik, en volgens hem heeft Thomas toen weinig kans gehad om überhaupt te wennen aan het idee. Acda vertelt dat hij destijds meer behoefte had aan duidelijkheid, maar dat zijn muzikale partner eromheen draaide. Daarom liep het even niet zo lekker tussen de twee, maar uiteindelijk was er niet veel voor nodig om de vriendschap weer te herstellen. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Acda & de Munnik posten mysterieuze berichten: komt er een comeback? Bekijk deze video » Acda & De Munnik: Morgen Wordt Fantastisch Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: zo heeft Paul de Munnik het na de breuk weer goedgemaakt met Thomas Acda

Bekijk in de video hierboven het Shownieuws-item over de comeback van Acda & De Munnik

In de talkshow Beau vertellen Thomas Acda en Paul de Munnik uitgebreid over hun comeback. Zo’n acht jaar geleden besloot Paul te stoppen met Acda & De Munnik, en volgens hem heeft Thomas toen weinig kans gehad om überhaupt te wennen aan het idee. Acda vertelt dat hij destijds meer behoefte had aan duidelijkheid, maar dat zijn muzikale partner eromheen draaide. Daarom liep het even niet zo lekker tussen de twee, maar uiteindelijk was er niet veel voor nodig om de vriendschap weer te herstellen.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV