Acda en De Munnik komen na concert ook met nieuw album (video)

Acda en De Munnik komen na concert ook met nieuw album (video)

Het legendarische duo Acda & De Munnik komt opnieuw met een kersverse single, genaamd Tussendoor. En of dat nog niet genoeg is, kondigen de heren ook nog even een nieuw album aan. Eind oktober ligt het album AEDM in de winkel en natuurlijk spelen ze hun nieuwe nummers tijdens hun reünieconcert in de Ziggo Dome.

<em>Acda en De Munnik</em> komen na concert ook met nieuw album (video) Het legendarische duo Acda & De Munnik komt opnieuw met een kersverse single, genaamd Tussendoor. En of dat nog niet genoeg is, kondigen de heren ook nog even een nieuw album aan. Eind oktober ligt het album AEDM in de winkel en natuurlijk spelen ze hun nieuwe nummers tijdens hun reünieconcert in de Ziggo Dome. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: Fajah Lourens onthult emigratieplannen naar Spanje en hint op realityshow Bekijk deze video » Donderdag in Casa Di Beau: Thomas Dekker openhartig over Spaanse dopingsarts Bekijk deze video » Feest voor Hélène Hendriks: De Oranjezomer genomineerd voor Gouden Televizier-Ring (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Acda en De Munnik komen na concert ook met nieuw album (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV