Oos onderhandelt keihard in De Augurkenkoning: 'Een meiertje eraf in 30 seconden'

Oos onderhandelt keihard in De Augurkenkoning: 'Een meiertje eraf in 30 seconden'

Oos onderhandelt keihard in <em>De Augurkenkoning</em>: 'Een meiertje eraf in 30 seconden' In De Augurkenkoning is te zien dat Oos Kesbeke als geen ander weet hoe hij moet onderhandelen. Hij is de kleinzoon van de oprichter en staat aan het roer van het gelijknamige, gigantische tafelzuurimperium. Hij laat zijn zoon even zien hoe het werkt in de wereld van ondernemers en belt om te onderhandelen over een prijs. “Nou toch nog even een meiertje eraf”, aldus Oos. “30 seconden. Als je het niet vraagt krijg je helemaal niks.” Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder. De Augurkenkoning is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) De Augurkenkoning start donderdag bij RTL 5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » De Augurkenkoning gemist? Oos Kesbeke gaat door het lint bij bezoek aan fabriek Bekijk deze video »
Friday 27 October 2023 om 16:03

In De Augurkenkoning is te zien dat Oos Kesbeke als geen ander weet hoe hij moet onderhandelen. Hij is de kleinzoon van de oprichter en staat aan het roer van het gelijknamige, gigantische tafelzuurimperium. Hij laat zijn zoon even zien hoe het werkt in de wereld van ondernemers en belt om te onderhandelen over een prijs. “Nou toch nog even een meiertje eraf”, aldus Oos. “30 seconden. Als je het niet vraagt krijg je helemaal niks.”

Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder.

De Augurkenkoning is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's