De Augurkenkoning gemist? Oos Kesbeke gaat door het lint bij bezoek aan fabriek

De Augurkenkoning gemist? Oos Kesbeke gaat door het lint bij bezoek aan fabriek

Friday 20 October 2023 om 13:47

"Als ik hier naar binnen kom en het is één grote grafzooi, dan word ik gek", aldus Oos Kesbeke wanneer hij een kijkje komt nemen in de fabriek. De Augurkenkoning is bepaald niet blij met de gang van zaken in zijn fabriek en dat maakt hij kenbaar bij het personeel.

Tekst gaat verder onder de video.

De Augurkenkoning
De realityserie De Augurkenkoning volgt Oos Kesbeke, van het tafelzuurimperium. Oos is de kleinzoon van de oprichter en staat aan het roer van het gelijknamige, gigantische tafelzuurimperium. Deze serie laat zien hoe hij zijn twee zoons klaarstoomt om zijn familiebedrijf over te nemen.

Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hierboven, in de onderste video zie je realityster Peter Gillis die een augurkendieet volgt.

De Augurkenkoning is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv.

<em>De Augurkenkoning</em> gemist? <em>Oos Kesbeke</em> gaat door het lint bij bezoek aan fabriek "Als ik hier naar binnen kom en het is één grote grafzooi, dan word ik gek", aldus Oos Kesbeke wanneer hij een kijkje komt nemen in de fabriek. De Augurkenkoning is bepaald niet blij met de gang van zaken in zijn fabriek en dat maakt hij kenbaar bij het personeel. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) De AugurkenkoningDe realityserie De Augurkenkoning volgt Oos Kesbeke, van het tafelzuurimperium. Oos is de kleinzoon van de oprichter en staat aan het roer van het gelijknamige, gigantische tafelzuurimperium. Deze serie laat zien hoe hij zijn twee zoons klaarstoomt om zijn familiebedrijf over te nemen. Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hierboven, in de onderste video zie je realityster Peter Gillis die een augurkendieet volgt. De Augurkenkoning is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook De Augurkenkoning start donderdag bij RTL 5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's