Video: FVD onderbreekt campagne na aanval op Thierry Baudet, dader alweer op vrije voeten

Video: FVD onderbreekt campagne na aanval op Thierry Baudet, dader alweer op vrije voeten

Video: <em>FVD</em> onderbreekt campagne na <em>aanval</em> op <em>Thierry Baudet</em>, dader alweer op <em>vrije voeten</em> Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet staakt zijn verkiezingscampagne enkele dagen vanwege een lichte hersenschudding veroorzaakt door een parapluslag op zijn hoofd, zo heeft FvD bekendgemaakt. Tekst gaat verder onder de video. View this post on Instagram A post shared by Forum voor Democratie | FVD (@fvdnl) Dader alweer op vrije voetenThierry Baudet kreeg een klap met een paraplu op zijn hoofd tijdens een bezoek aan de Universiteit van Gent. De persoon die hiervoor werd gearresteerd, is inmiddels vrijgelaten, maar zal worden vervolgd voor opzettelijke mishandeling, volgens de politiewoordvoerder in Gent. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hugo de Jonge en Gideon van Meijeren clashen over complottheoriën Forum voor Democratie (video) Bekijk deze video » Zien: Thierry Baudet op het hoofd geslagen met paraplu in Gent (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 27 oktober 2023 om 18:11

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet staakt zijn verkiezingscampagne enkele dagen vanwege een lichte hersenschudding veroorzaakt door een parapluslag op zijn hoofd, zo heeft FvD bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder de video.

Dader alweer op vrije voeten
Thierry Baudet kreeg een klap met een paraplu op zijn hoofd tijdens een bezoek aan de Universiteit van Gent. De persoon die hiervoor werd gearresteerd, is inmiddels vrijgelaten, maar zal worden vervolgd voor opzettelijke mishandeling, volgens de politiewoordvoerder in Gent.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's