Holland's Got Talent gemist? Senna en Danaé zetten een schattige dansshow neer

Holland's Got Talent gemist? Senna en Danaé zetten een schattige dansshow neer

Vrijdag 27 oktober 2023 om 22:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

De 9-jarige tweeling Senna en Danae is niet alleen ontzettend schattig, maar ze zijn ook enorm getalenteerd in dansen. Ondanks dat ze pas drie jaar danservaring hebben, zetten ze moeiteloos een complete show neer op het podium.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? <em>Senna en Danaé</em> zetten een schattige dansshow neer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. De 9-jarige tweeling Senna en Danae is niet alleen ontzettend schattig, maar ze zijn ook enorm getalenteerd in dansen. Ondanks dat ze pas drie jaar danservaring hebben, zetten ze moeiteloos een complete show neer op het podium. Tekst gaat verder onder de video. Senna en DanaéDe negenjarige tweeling Senna en Danaé brachten een schattige en synchrone dansvoorstelling op het podium tijdens de audities, en dankzij presentatoren Buddy Vedder en Jamai Loman waren ze verzekerd van een plek in de halve finale. Ze wisten indruk te maken met hun dansmoves. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Senna en Danaé zetten een schattige dansshow neer

Senna en Danaé
De negenjarige tweeling Senna en Danaé brachten een schattige en synchrone dansvoorstelling op het podium tijdens de audities, en dankzij presentatoren Buddy Vedder en Jamai Loman waren ze verzekerd van een plek in de halve finale. Ze wisten indruk te maken met hun dansmoves.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's