Holland's Got Talent: zanger Raoul krijgt black-out, maar maakt wél indruk (video)

Holland's Got Talent: zanger Raoul krijgt black-out, maar maakt wél indruk (video)

Zaterdag 28 oktober 2023 om 08:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Een spannend optreden vrijdag van Raoul in Holland's Got Talent: Raoel staat pas voor de tweede keer op een podium en dat zorgt bij hem voor de nodige spanningen, maar toch maakt hij indruk met zijn stemgeluid.

Lees verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em>: zanger Raoul krijgt black-out, maar maakt wél indruk (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Een spannend optreden vrijdag van Raoul in Holland's Got Talent: Raoel staat pas voor de tweede keer op een podium en dat zorgt bij hem voor de nodige spanningen, maar toch maakt hij indruk met zijn stemgeluid. Lees verder onder de video. Black-outDe spanning wordt Raoul even te veel als hij het Holland's Got Talent-podium betreedt. Hij vergeet zijn tekst, maar weet zichzelf te herpakken en laat zijn bijzondere stemgeluid aan Nederland horen. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent: zanger Raoul krijgt black-out, maar maakt wél indruk (video)

Black-out
De spanning wordt Raoul even te veel als hij het Holland's Got Talent-podium betreedt. Hij vergeet zijn tekst, maar weet zichzelf te herpakken en laat zijn bijzondere stemgeluid aan Nederland horen.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's