Finale van De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is tijd voor de allesbeslissende en nu al bloedstollende finale van De Alleskunner VIPS. Er zijn nog zeven kandidaten over, waardoor er dus al 58 "VIP's" zijn afgevallen. Wie gaat er winnen? Je ziet het zaterdag op SBS6. Alle fragmenten uit deze uitzending Ricky Lukassen wint De Alleskunner VIPS, bekijk de beelden Bekijk deze video » FinalistenEr zijn nog zeven deelnemers die kans maken om de ultieme alleskunner te worden: influencer Alice Olsthoorn, Ch!pz-zangeres Cilla Niekoop, zanger en ex-LA The Voices lid Richy Brown, Temptation Island-verleider Ricky Lukassen, turner Bram Verhofstad, danseres Britt Gerrits en danser Jesse Stoop. Bestuurbare caviaIn deze finale moeten de deelnemende finalist racen met een op afstand bestuurbare cavia, producten onthouden die voorbij komen op een lopende band en in de bloedstollende finale gaat het tussen de twee allerbeste kandidaten: een strijd om de zenuwen in bedwang te houden. Wie wordt de ultieme alleskunner? Bekijk ook De Alleskunner VIPS gemist? Wilde deelnemers slaan spaarvarkens kapot Bekijk deze video » RUMAG-presentator René Watzema gedist door Rachid Larouz (De Alleskunner VIPS) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 28 oktober 2023 om 21:25

Het is tijd voor de allesbeslissende en nu al bloedstollende finale van De Alleskunner VIPS. Er zijn nog zeven kandidaten over, waardoor er dus al 58 "VIP's" zijn afgevallen. Wie gaat er winnen? Je ziet het zaterdag op SBS6.

Finalisten
Er zijn nog zeven deelnemers die kans maken om de ultieme alleskunner te worden: influencer Alice Olsthoorn, Ch!pz-zangeres Cilla Niekoop, zanger en ex-LA The Voices lid Richy Brown, Temptation Island-verleider Ricky Lukassen, turner Bram Verhofstad, danseres Britt Gerrits en danser Jesse Stoop.

Bestuurbare cavia
In deze finale moeten de deelnemende finalist racen met een op afstand bestuurbare cavia, producten onthouden die voorbij komen op een lopende band en in de bloedstollende finale gaat het tussen de twee allerbeste kandidaten: een strijd om de zenuwen in bedwang te houden. Wie wordt de ultieme alleskunner?

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Alleskunner VIPS

Actuele video's

Meer actuele video's