Zien: Sylvia Geersen baalt enorm van exit Het Perfecte Plaatje

Zien: Sylvia Geersen baalt enorm van exit Het Perfecte Plaatje

Zien: Sylvia Geersen baalt enorm van exit <em>Het Perfecte Plaatje</em> Sylvia Geersen kon het in eerste instantie niet geloven dat zij werd gevraagd voor het programma Het Perfecte Plaatje. Ze wilde dolgraag meedoen. Helaas is de tijdens de afgelopen aflevering uit het spel gezet. Ze vond het enorm intens, maar ze heeft een superleuke tijd gehad. Bekijk het interview met Sylvia over Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk ook Sylvia Geersen reageert op geruchten relatiebreuk: 'We vechten voor elkaar' (video) Bekijk deze video » Sylvia Geersen biedt Frans Duijts excuses aan na harde woorden in Het Perfecte Plaatje (video) Bekijk deze video »
Zondag 29 oktober 2023 om 12:06

Sylvia Geersen kon het in eerste instantie niet geloven dat zij werd gevraagd voor het programma Het Perfecte Plaatje. Ze wilde dolgraag meedoen. Helaas is de tijdens de afgelopen aflevering uit het spel gezet. Ze vond het enorm intens, maar ze heeft een superleuke tijd gehad. Bekijk het interview met Sylvia over Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's