Sylvia Geersen reageert op geruchten relatiebreuk: 'We vechten voor elkaar' (video)

Sylvia Geersen reageert op geruchten relatiebreuk: 'We vechten voor elkaar' (video)

Donderdag 26 oktober 2023 om 19:08

De scheiding van Sylvia Geersen is na zeven jaar eindelijk rond. Dat deelt het 38-jarige model donderdag in haar Instagram Stories. Ook reageerde ze in RTL Boulevard.

Sylvia Geersen reageert op geruchten <em>relatiebreuk</em>: 'We vechten voor elkaar' (video) De scheiding van Sylvia Geersen is na zeven jaar eindelijk rond. Dat deelt het 38-jarige model donderdag in haar Instagram Stories. Ook reageerde ze in RTL Boulevard. ScheidingHet is voor Sylvia Geersen over en uit in Het Perfecte Plaatje, maar geldt dat ook voor haar relatie? Aan RTL Boulevard vertelt ze hoe het écht tussen haar en Joris zit. 'We vechten voor elkaar.' Bekijk de reactie van Sylvia Geersen in de video hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Sylvia Geersen emotioneel in Casa Di Beau: 'Mensen zagen mij als een modepopje' Bekijk deze video » Richard Groenendijk zwaar geïrriteerd door Jeroen van der Boom: "Doe niet zo flauw" Bekijk deze video » William Rutten over nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: 'Echt een hele leuke groep' Bekijk deze video » Vanavond de nieuwe Sylvia Geersen in Het Perfecte Plaatje: "Blijf gewoon staan" Bekijk deze video »
Entertainment :
Sylvia Geersen reageert op geruchten relatiebreuk: 'We vechten voor elkaar' (video)

Scheiding
Het is voor Sylvia Geersen over en uit in Het Perfecte Plaatje, maar geldt dat ook voor haar relatie? Aan RTL Boulevard vertelt ze hoe het écht tussen haar en Joris zit. 'We vechten voor elkaar.'

Bekijk de reactie van Sylvia Geersen in de video hierboven.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's