SCHOKKENDE BEELDEN: Amerikaanse IJshockeyer Adam Johnson overlijdt na botsing met schaats in nek

SCHOKKENDE BEELDEN: Amerikaanse IJshockeyer Adam Johnson overlijdt na botsing met schaats in nek

Zondag 29 oktober 2023 om 15:24

Let op: De inhoud van deze video kan als heftig en schokkend worden ervaren. De beelden bevatten gedetailleerde weergaven en kunnen als intens worden beschouwd.

Een Amerikaanse ijshockeyspeler is overleden na een botsing tijdens een wedstrijd in Engeland. Tijdens een wedstrijd in Sheffield, Groot-Brittannië, werd de 29-jarige Adam Johnson geraakt in zijn nek door een schaats.

Tekst gaat verder onder de video.

Adam Johnson
Johnson was aan het spelen met zijn team, de Nottingham Panthers, tegen de Sheffield Steelers toen zich in de tweede periode een tragisch incident voordeed. In de aanwezigheid van 8.000 toeschouwers begon Johnson hevig te bloeden nadat hij bij een botsing met een tegenstander ten val was gekomen. De wedstrijd werd onmiddellijk stopgezet en het publiek werd gevraagd om de arena te verlaten.

Bekijk de heftige beelden uit de ijshockeywedstrijd tussen Nottingham Panthers en Sheffield Steelers hierboven. Onderaan vind je een video over de ijshockeysters.

SCHOKKENDE BEELDEN: Amerikaanse IJshockeyer <em>Adam Johnson</em> overlijdt na botsing met <em>schaats in nek</em> Let op: De inhoud van deze video kan als heftig en schokkend worden ervaren. De beelden bevatten gedetailleerde weergaven en kunnen als intens worden beschouwd. Een Amerikaanse ijshockeyspeler is overleden na een botsing tijdens een wedstrijd in Engeland. Tijdens een wedstrijd in Sheffield, Groot-Brittannië, werd de 29-jarige Adam Johnson geraakt in zijn nek door een schaats. Tekst gaat verder onder de video. The Nottingham Panthers are truly devastated to announce that Adam Johnson has tragically passed away following a freak accident at the game in Sheffield last night. pic.twitter.com/lhSOkDu03Q— The Nottingham Panthers (@PanthersIHC) October 29, 2023 Adam Johnson Ice hockey Injury. This was kung-fu kick by the guy in red. RIP pic.twitter.com/CzF8XDG53T— Jimi (@Jamesmk2010) October 29, 2023 Adam JohnsonJohnson was aan het spelen met zijn team, de Nottingham Panthers, tegen de Sheffield Steelers toen zich in de tweede periode een tragisch incident voordeed. In de aanwezigheid van 8.000 toeschouwers begon Johnson hevig te bloeden nadat hij bij een botsing met een tegenstander ten val was gekomen. De wedstrijd werd onmiddellijk stopgezet en het publiek werd gevraagd om de arena te verlaten. Bekijk de heftige beelden uit de ijshockeywedstrijd tussen Nottingham Panthers en Sheffield Steelers hierboven. Onderaan vind je een video over de ijshockeysters. Bekijk ook Puberruil: IJshockeyen tot in de late uurtjes vindt niet iedereen leuk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's